Chalet Group verkoopt Burgemeester Roelenweg 11 te Zwolle

0

Chalet Group heeft het object gelegen aan de Burgemeester Roelenweg 11 te Zwolle verkocht. Het kantoorgebouw is circa 2.800 m² groot, telt circa 65 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd aan Nysingh Advocaten.

Chalet Group, opgericht in 2009, is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste asset managers van commercieel vastgoed (i.e. kantoren en bedrijfsgebouwen). Als asset manager maakt zij deel uit van het Europees managementplatform van Curzon Advisers Londen.

Chalet Group is bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. Koper, een particuliere belegger, werd geadviseerd door HvVZ, een onderdeel van Huis van Verhuur uit Zwolle.

 

http://www.chaletgroup.nl/nieuws/chalet-group-verkoopt-burgemeester-roelenweg-11-te-zwolle

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?