Woningcorporatie ZVH verkoopt 15 appartementen en een commerciële ruimte in Zaandam

0

Woningcorporatie ZVH heeft 15 vrije sector huurappartementen en een bijbehorende kantoorruimte aan de Paulus Potterhof in Zaandam verkocht aan een particuliere belegger. De commerciële ruimte ligt op de begane grond van het complex en is in zijn geheel langjarig verhuurd aan Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs (OVO) Zaandam.

TW Residential adviseerde de koper en de juridische advisering was in handen van Houthoff. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde woningcorporatie ZVH bij de verkoop.

Het appartementencomplex ligt in de Schilders- en Waddenbuurt in Zaandam op loopafstand van voorzieningen en openbaar vervoer en goed ontsloten via de Rijksweg A8. Woningcorporatie ZVH heeft de appartementen verkocht om zich verder te concentreren op het verhuren en beheren van sociale huurwoningen.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/12/woningcorporatie-zvh-verkoopt-appartementen-en-commerciele-ruimte-in-zaandam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?