Drie winkels verbinden zich langjarig aan Hof van Hoorn

0

Een fonds dat wordt beheerd door Rockspring Property Investment Managers heeft langjarige huurovereenkomsten (totaal circa 5.100 m²) afgesloten met drie speciaalzaken in Woonboulevard Hof van Hoorn. Het betreft een winkelruimte voor BCC (1.500 m²), Sanidirect (circa 805 m²) en The Factory House (circa 2.790 m²). De woonboulevard is centraal gelegen aan de C.J.K. van Aalstweg in Hoorn.

Hof van Hoorn heeft ruim 25 speciaalzaken op het gebied van wonen, klussen, lifestyle en sport. De woonboulevard is heel centraal gelegen in Hoorn en goed te combineren met een bezoek aan het oude centrum van Hoorn dat op loopafstand ligt. Gratis parkeren kan in één van de vele ruime parkeerzones.

CBRE adviseerde Rockspring Property Investment Managers. Voor BCC trad Berk en Levert Makelaardij o.g. op als adviseur.

 

http://nieuws.cbre.nl/drie-winkels-verbinden-zich-langjarig-aan-hof-van-hoorn/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?