Coca-Cola kiest voor MM25 en OVG Real Estate

0

Coca-Cola blijft Rotterdam trouw en koos bewust voor projectontwikkelaar OVG Real Estate, koploper op het gebied van duurzaamheid en slimme technologie.

MM25, het gebouw waar Coca-Cola in oktober 2018 haar intrek zal nemen, ligt in de wijk Prins Alexander. OVG Real Estate kocht het in 2015 met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een ‘SMART building’ door toepassing van diverse slimme technologieën. En dat is gelukt. Het energielabel is verbeterd van E naar label A, wat bewijst dat de overall energieconsumptie drastisch is verminderd na renovatie. Het doel is ook dat het pand een BREEAM Very Good certificering behaalt, BREEAM is wereldwijd het meest gebruikte keurmerk voor duurzame gebouwen.

Groen en afgestemd op de gebruiker
Met grote open werkruimtes is het gebouw helemaal toekomstbestendig. Voor elk type werk kan een geschikte werkplek worden gecreëerd. Kenmerkend voor de kantoren van OVG Real Estate is een zorgvuldig afgestemde combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen die samen zorgen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat. Een goed voorbeeld zijn de klimaatplafonds die niet alleen zorgen voor optimaal comfort, maar door de vele sensoren ook een data-infrastructuur vormen die het gebouw verder optimaliseren. Hierdoor wordt het gebouw efficiënter en zuiniger gebruikt. Door de toepassing van Ledverlichting, een nieuwe klimaatinstallatie en warmte werend glas wordt het energieverbruik flink verlaagd, en daarmee dus ook de CO2-uitstoot.

This is forward
Coca-Cola is bezig om de ambities op het gebied van duurzaamheid te delen met een breed publiek, onder de noemer ‘Coca-Cola OPEN’. Ze gaan de dialoog aan met mensen uit de politiek, gemeenten, bedrijven, onderwijs, maatschappelijke organisaties én met de klanten. In het actieplan This is Forward heeft Coca-Cola de duurzaamheidsambities voor 2025 geconcretiseerd en ook lokale invulling gegeven. De nieuwe huisvesting en een passende werkplek die dat samenbrengt sluiten daarbij aan.

 

http://ovgrealestate.nl/news/2017/coca-cola-kiest-voor-mm25-en-ovg-real-estate

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?