RED Company verkoopt twee hoofdkantoren voor €91 miljoen

0

RED Compnay heeft de twee naast elkaar gelegen hoofdkantoren van ASICS en Danone in Hoofddorp verkocht aan 90 North Real Estate Partners LLP (90 North) in samenwerking met Audacia Capital, een joint venture-partner in Dubai (Audacia). De twee kantoren hebben een totale oppervlakte van circa 20.000 m² kantoorruimte en circa 400 ondergrondse parkeerplaatsen. Beide kantoren worden in het eerste kwartaal van 2019 geopend. De gecombineerde aankoopprijs van beide gebouwen bedraag circa €91 miljoen.

Gezondheid & Duurzaamheid
Beide hoofdkantoren zijn ontwikkeld door RED Company en ontworpen door het architectenbureau Powerhouse Company. De kantoren zijn nog in aanbouw en hebben een sterke focus op duurzaamheid en gezondheid. De kantoren zijn ontworpen met als doel een aantrekkelijk, gezond en kosten efficiënte werkplek te worden waarbij samenwerking centraal staat. De gebouwen worden LEED Gold gecertificeerd op duurzaamheid en WELL Gold op het aspect gezondheid en welzijn.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad op als commercieel adviseur van RED Company bij de verkoop van beide hoofdkantoren. DLA Piper en Loyens & Loeff traden op als juridisch adviseurs van RED Company en DVP als technisch adviseur.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/red-company-verkoopt-twee-hoofdkantoren-voor-91-miljoen-euro/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?