Hoogste punt bereikt DC MILES Tilburg

0

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van DC MILES Tilburg op bedrijventerrein Vossenberg. DC MILES Tilburg betreft een nieuw te bouwen state-of-the-art distributiecentrum, gelegen op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg. Het distributiecentrum omvat een solitair complex van in totaal circa 36.142 m² en wordt gerealiseerd op een perceel van circa 59.000 m². Het complex wordt Q1 2018 opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Very Good’.

DC MILES Tilburg is ontwikkeld door OCS B.V. en gebouwd door Remmers Bouwgroep uit Tilburg.

JLL en Industrial Real Estate Partners zijn verantwoordelijk voor de verhuur van DC MILES Tilburg.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/977/hoogste-punt-bereikt-dc-miles-tilburg

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?