Cromwell Property Group verkoopt 22 kantoorgebouwen

0

Cromwell Property Group heeft 22 kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van 111.124 m² verkocht. De verkopen waren verdeeld over 15 transacties gedurende een half jaar tijd.

Onder de verkochten objecten waren onder andere de Koningin Wilhelminalaan 5 in Utrecht, Professor E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen, Bredewater 4 – 6 in Zoetermeer, kantoorgebouw FiftyTwoDegrees in Nijmegen en de Oostduinlaan 2 in Den Haag.

Wouter Zwetsloot, Managing Director, Benelux bij Cromwell Property Group in Europa: “Deze verkopen tonen het belang van lokale asset- en investment management teams die adviseren over de strategie en inspelen op de sterk aanhoudende vraag van lokale investeerders. Voorafgaand aan de verkopen van de objecten hebben we meerdere huurovereenkomsten gesloten, diverse huurovereenkomsten verlengd en een object geherpositioneerd.”

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/cromwell-property-group-verkoopt-22-kantoorgebouwen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?