Boelens de Gruyter koopt pand in Bossche Vughterstraat

0

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is de nieuwe eigenaar van het pand aan de Vughterstraat 164-166 in Den Bosch. In de winkelruimtes op de begane grond zijn keukenwinkel Poggenpohl en het Vaccinatiecentrum gevestigd. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een appartement dat aan een particulier is verhuurd.

Boelens de Gruyter kocht het object (circa 600 vierkante meter) begin november van M7 Real Estate. De Vughterstraat, een populaire winkelstraat in Den Bosch, ligt op slechts tien minuten lopen van het Centraal Station en ligt in het verlengde van de Schapenmarkt, die uitkomt op De Markt.

 

http://www.boelensdegruyter.nl/nieuws/boelens-de-gruyter-koopt-pand-in-bossche-vughterstraat

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?