COFFR Fund I N.V. koopt circa 14.585 m² bedrijfs- en kantoorruimte van ENGIE Services Nederland B.V. op Maastricht-Airport

0

COFFR BV heeft namens haar eerste fonds COFFR Fund I N.V. het door ENGIE Services Nederland B.V. gehuurde bedrijfsobject gelegen aan de Amerikalaan 35 in Maastricht Airport aangekocht middels een sale-and-leaseback transactie. Het bedrijfscomplex bestaat uit 6.965 m² v.v.o. kantoorruimte, 7.620 m² v.v.o. bedrijfsruimte alsmede 455 parkeerplaatsen en is gelegen op een perceel van 29.800 m². Het object is de eerste aankoop van het investeringsplatform COFFR B.V. dat wordt geleid door Stefan van den Brink en Wim Boers. COFFR B.V. hanteert een actief investeringsbeleid en verwacht de komende jaren voor circa € 500 miljoen aan vastgoed te verwerven. Voor haar fonds COFFR Fund I NV richt zij zich op langjarig aan kwalitatief hoogwaardige huurders verhuurde bedrijfs- en logistieke objecten.

JLL adviseerde ENGIE Services Nederland B.V. bij deze transactie.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/973/coffr-fund-i-nv-koopt-circa-14585-m2-bedrijfs-en-kantoorruimte-van-engie-services-nederland-bv-op-maastricht-airport

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?