Bol.com breidt uit en verlengt huurovereenkomst in WTC Papendorp

0

Bol.com heeft de huurovereenkomst uitgebreid en langjarig verlengd in WTC Papendorp gelegen aan de Papendorpseweg 100 in Utrecht. Met deze uitbreiding en verlenging groeit bol.com in de komende jaren naar circa 35.000 m² kantoorruimte en 1.000 parkeerplaatsen. Dit maakt het voor bol.com mogelijk om van 1.300 naar 2.000 bol.commers te groeien op deze locatie. De totale omvang van het WTC Papendorp complex is 43.000 m² en blijft volledig verhuurd.

3stone Real Estate ondersteunde samen met BNP Paribas Real Estate het lokale asset management team van de verhuurder. JLL behartigde in de onderhandeling wederom de belangen namens huurder bol.com.

Olaf Vogelaar, Head of Agency Offices JLL: “Wij adviseren bol.com al ruim 10 jaar bij al hun huisvestingszaken. De groei van het bedrijf vraagt om flexibiliteit van de verhuurder. In het WTC Papendorp hebben wij dit, in uitstekende samenwerking met verhuurder, bewerkstelligd. Tevens heeft JLL Workplace Strategy en Strategic Consulting advies gegeven waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de ruimte binnen het complex.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/972/bol-com-breidt-uit-en-verlengt-huurovereenkomst-in-wtc-papendorp

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?