JERA Power International BV huurt kantoorruimte in de Entree II in Amsterdam Zuidoost

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de verhuurder geadviseerd bij de transactie van circa 300 m² kantoorruimte. JERA Power International BV, geadviseerd door JLL, vestigt zich op de dertiende verdieping van gebouw de Entree II in Amsterdam Zuidoost.

Het object ligt op loopafstand van trein- en busstation Amsterdam Bijlmer Arena en dichtbij uitvalswegen zoals de A9 en A2. De entree en de receptie van het gebouw zijn recentelijk volledig gerenoveerd. De begane grond beschikt over een coffee corner met lunch mogelijkheid voor circa 30 personen. Momenteel is er nog circa 2.250 m² beschikbaar, verdeeld over 600 m² op de 10e verdieping, en twee gehele vloeren van 826 m² op de veertiende en zeventiende verdieping. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor kleine partijen om zich in de Entree II te vestigen door de komst van bedrijf Scalehub.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/jera-huurt-kantoorruimte-in-de-entree-ii-in-amsterdam-zuidoost/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?