VGZ winnaar van JLL’s Winning Workplace Award 2017

0

VGZ heeft zojuist de Winning Workplace Award 2017 in ontvangst mogen nemen van JLL. De inspirerende werkomgeving van VGZ legt de nadruk op vitaliteit en de beleving van de medewerkers. Dit sluit naadloos aan bij het thema van JLL’s Winning Workplace Award van dit jaar, ‘Human Experience’. Deze tweejaarlijkse award is een onderscheiding voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende manier invulling geven aan de werkplek als drijvende kracht van organisatiedoelstellingen. De award is tijdens het event Tommorow@Work van MindCampus B.V. in ontvangst genomen door Richard Helmus, Manager Facility & Real Estate bij VGZ.

Een speciaal geselecteerde en onafhankelijke jury koos VGZ tot winnaar van de JLL Winning Workplace Award 2017. De focus van de jury lag op drie aspecten van ‘Human Experience’: engagement, empowerment en fulfilment. De werkplek van Enexis kreeg de tweede prijs en de werkplek van Plantronics ontving de derde prijs.

Remco van der Mije, Head of Strategic Consulting bij JLL: “Vanaf het moment dat je bij VGZ binnenkomt tot het moment dat je het kantoor verlaat, staat beleving centraal. Voor zowel de medewerker en bezoeker. De missie van de organisatie om Nederland gezonder te maken is terug te zien in de huisvesting. Het stimuleren van vitaliteit komt onder andere tot uiting in het ‘fit forward’ programma, gezonde voeding, ergonomische oplossingen en ruimte voor ontspanning. Door FM en HR te integreren is de werkplek meer dan alleen de fysieke werkomgeving, maar staan de betrokkenheid van de medewerker en de ‘employee journey’ centraal. Daarnaast biedt de werkomgeving van VGZ een grote diversiteit aan alternatieve werkplekken. VGZ is hét voorbeeld van de trend die we zien in de markt dat ‘workplace’ niet langer een containerbegrip is, maar een strategisch onderwerp wordt van de kernactiviteiten van bedrijven. VGZ is dan ook de terechte winnaar van onze Winning Workplace Award 2017.”

Richard Helmus, Manager Facility & Real Estate bij coöperatie VGZ: “Het is een enorme eer om de Winning Workplace Award van JLL in ontvangst te mogen nemen. Onze organisatie en de werkomgeving zorgen er niet alleen voor dat we elke dag met plezier naar ons werk gaan, maar het helpt VGZ ook talent aan te trekken en werknemers te behouden. Deze award is de waardering voor de ontwikkeling en professionaliseringsslag die VGZ in de afgelopen jaren op workplace gebied heeft doorgemaakt en motiveert ons om in de toekomst te blijven innoveren, zodat we onze verzekerden maximale kwaliteit kunnen leveren. ”

Uit alle inschrijvingen selecteerde de jury Accenture, De Volksbank, Enexis, Plantronics, Travelbird en VGZ als halve finalisten. Het aantal publieksstemmen en het oordeel van de jury bepaalden in de volgende ronde tezamen Enexis, Plantronics en VGZ tot de drie finalisten. Vervolgens heeft de jury deze drie organisaties bezocht om zo te beoordelen wie de meest inspirerende Winning Workplace heeft. JLL zal het komend jaar VGZ en andere deelnemers blijven volgen om de lange termijn effecten van hun initiatieven te zien.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/969/vgz-winnaar-van-jlls-winning-workplace-award-2017

Share.

Comments are closed.