Coldwell Banker komt naar Nederland

0

De grootste makelaar van de VS zet groot franchise-netwerk op.

Coldwell Banker, de onbetwiste marktleider in de makelaardij van de Verenigde Staten met het grootste franchise makelaars-netwerk in de wereld, opent de deuren van haar Nederlandse hoofdkantoor in Amsterdam. Vanuit hier bouwt Coldwell Banker de komende twee jaar aan een nationaal franchisenetwerk van ruim 200 franchisenemers en 2.000 zelfstandig werkende lokale makelaars/agenten.

Coldwell Banker Nederland zal hiermee in één klap de grootste makelaars van Nederland zijn. Gesprekken met de eerste 15 beoogde franchisenemers zijn in de afrondende fase. De zoektocht naar lokale makelaars/agenten gaat binnenkort van start met de lancering van een nationale tv-reclamecampagne.

Tegelijkertijd zet Coldwell Banker de CB University op die de complete professionele opleiding van al deze makelaars gaat verzorgen.

Ferd de Bruijn, marketingdirecteur van Coldwell Banker Nederland: “Wij geloven dat internet en de innovaties van afgelopen 10 jaar de kopende en verkopende partijen alleen maar verder van elkaar hebben doen afdrijven. Veel makelaars hebben zich eigenlijk hierdoor laten wegdrukken. Wij willen juist weer investeren in het bij elkaar brengen van mensen. En dat kan volgens ons alleen maar door te investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze strategie van een fijnmazig netwerk van bijzonder professioneel opgeleide lokale makelaars past hier perfect bij.

Nu Nederland een steeds belangrijkere hub wordt tussen Europa en de rest van de wereld zijn de korte lijnen met het internationale ‘referral’-netwerk van Coldwell Banker (90.000 makelaars in 50 verschillende landen) een krachtig wapen in de strijd om de kapitaalkrachtige koper.”

Over Coldwell Banker:
Coldwell Banker is in 1906 opgezet door de jonge ondernemer Colbert Coldwell (later aangevuld door Benjamin Banker). Wij hebben sindsdien een bijzonder krachtig internationaal merk opgebouwd dat gefundeerd is op ruim 100 jaar vertrouwen. Waarden en integriteit zijn enorm belangrijk voor ons. Zo zijn wij voor het 5e achtereenvolgende jaar erkend als een van de meest ethische bedrijven van de wereld door het ‘Ethisphere Institute’.

Coldwell Banker heeft een focus op excellente dienstverlening die wij alleen maar kennen van de beste Amerikaanse merken en een veelheid aan technologische innovaties die erop gericht zijn om onze makelaars in staat te stellen om hun klanten real time te voorzien van antwoorden op al hun vragen.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?