Eye Wish verhuist in Valkenswaard

0

De door Brilmij Groep B.V. gehuurde winkelruimte is prominent gelegen op de kop van de Corridor/Eindhovenseweg 37 in Valkenswaard. De verhuizing naar deze toplocatie was mogelijk vanwege de verhuizing van ICI Paris, welke binnen het complex een ICI Paris XL heeft geopend van ruim 200 m². ICI Paris XL en Miss Etam zijn reeds geopend, de aan Eye Wish verhuurde winkelruimte opent begin december en heeft dan de beschikking over circa 125 m² winkelruimte op de begane grond.

RSP Makelaars bracht de diverse verhuurtransacties tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger. Kokelenberg & Ouwehand trad op als adviseur van Brilmij Groep B.V.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/380/eye-wish-verhuist-in-valkenswaard

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?