Toolstation NL B.V. huurt bedrijfsruimte aan de Snelliusweg 24 te Arnhem

0

Toolstation NL B.V. huurt ca. 250 m² bedrijfsruimte aan de Snelliusweg 24 te Arnhem.

Toolstation, een groothandel in gereedschapswerktuigen, vestigt zich als buurman in het pand van Koos van Elk Profile Car en Tyreservice aan de Snelliusweg in Arnhem. Op dit moderne bedrijventerrein zijn o.a. Gamma, PontMeyer, Garageplein en de gemeentewerf Arnhem gevestigd. Toolstation heeft duidelijk gekozen voor een zicht ligging aan de Westervoortsedijk. Samen met Koos van Elk vormen deze bedrijven een aanwinst op deze mooie zichtlocatie op dit uitstekend bereikbare terrein.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting.

 

http://mvgmbedrijfshuisvesting.nl/NieuwsDetail.aspx?RecID=91390

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?