Borghese/COD wint Gouden Bouwhelm

0

Borghese/COD heeft de Gouden Bouwhelm gewonnen. De prijs, in het leven geroepen door Capital Value, is een waardering voor de meest innovatieve ontwikkelaar op de woningbeleggingsmarkt. De prijs werd uitgereikt tijdens een diner voor ontwikkelaars in Utrecht en werd namens Borghese en COD in ontvangst genomen door Enno Otten en Gert Wim Bos.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Er wordt nog steeds te weinig bijgebouwd. Door deze prijs willen wij aandacht geven aan ontwikkelaars die een positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van de tekorten op de woningmarkt. Borghese COD is afgelopen jaar gestart met een groot aantal nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten, zowel in het sociale huursegment als in het middeldure segment.”

Op dit moment realiseert Borghese COD een groot aantal projecten verspreid over Nederland met 4.000 huurwoningen in onder meer Amsterdam, Den Haag en Arnhem.

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/borghese-cod-wint-gouden-bouwhelm

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?