Boerenbond naar AaBe Fabriek in Tilburg

0

Recent heeft Savills Investment Management ERF een overeenkomst gesloten met Boerenbond voor winkelruimte in de AaBe Fabriek in Tilburg. De verhuurde winkelruimte heeft een oppervlakte van 1.600 m² met magazijn en distributieruimte.

Tuinwinkel Boerenbond heeft een 10-jarige huurovereenkomst afgesloten met ERF Retail Fund, een van de pan-Europese Retail Fondsen van Savills IM.

Winkelcentrum de AaBe Fabriek is een ontwikkeling die is gerealiseerd in de voormalige dekenfabriek AaBe, die nu een overblijfsel is van de tijd dat deze fabriek het middelpunt van de wijk vormde. De Aabe Fabriek heeft zijn historische karakterr behouden en beslaat ruim 31.000 m² aan vloeroppervlak. Onder meer Leen Bakker, Kwantum, Roobol, Xenos, Henders & Hazel, Big Bazar, Beter Bed, BCC, Blokker en Toys XL huisvesten zich in het Tilburgse winkelcentrum.

RSP Makelaars bracht in samenwerking met Rialto Vastgoedmanagement de verhuurtransactie tot stand.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/377/boerenbond-naar-aabe-fabriek-in-tilburg

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?