Kobout Beheer B.V. koopt bedrijfscomplex aan de Nijverheidsweg 41 te Hendrik Ido Ambacht

0

Kobout Beheer B.V. heeft een bedrijfscomplex gekocht aan de Nijverheidsweg 41 te Hendrik Ido Ambacht. Het complex omhelst in zijn totaliteit ca. 3.997 m² bedrijfsruimte, ca. 1.217 m² kantoorruimte en 36 parkeerplaatsen.

Het complex is gelegen op een perceel grond ter grootte van 6.992 m².

Kobout Beheer B.V. is sinds 1979 importeur van bevestigingsmaterialen en is reeds gevestigd aan de Nijverheidsweg te Hendrik Ido Ambacht. Het complex aan de Nijverheidsweg 41 is gekocht ter uitbreiding van de huidige bedrijfsvoering.

Ooms Makelaars Drechtsteden (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verkoper Reppel Vastgoed B.V.

 

http://ooms.com/Nieuws/91377/Nijverheidsweg-41-H.I.-Ambacht.html#.WgNuIIHWzrc

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?