RSP Taxaties & Vastgoedadvies verkrijgt certificaat ISAE 3402 Type II rapport

0

Op 8 november jongstleden heeft RSP Taxaties & Vastgoedadvies van haar accountant BDO een verklaring gekregen bij het ISAE 3402 Type II rapport.

ISAE 3402 Type II is een internationaal erkende standaard die een oordeel geeft over de effectieve en langdurige werking van de interne controlemaatregelen zoals deze zijn beschreven. De ISAE 3402 rapportage geeft gedetailleerd inzicht in de wijze waarop een dienstverlener de beheersing en beveiliging van de aan haar uitbestede diensten heeft geregeld (Type I) en in de praktijk uitvoert (Type II).

RSP heeft onder meer de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) geïntegreerd in haar interne controlemaatregelen. RSP Taxaties & Vastgoedadvies is een RICS Regulated Firm.

Pascal van Boxtel, directeur RSP Taxaties & Vastgoedadvies: “Hoewel RSP al langer werkt volgens de richtlijnen van het NRVT en de regelgeving van de RICS, is de werkwijze nu ook echt inzichtelijk en controleerbaar voor onze opdrachtgevers en hun accountants. Met het ISAE 3402 Type II rapport toont RSP aan te voldoen aan de hoogste (inter)nationale standaarden in de markt van vastgoedtaxaties.”

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/375/rsp-taxaties-vastgoedadvies-verkrijgt-certificaat-isae-3402-type-ii-rapport

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?