Metrohm Nederland B.V. vestigt zich aan het Bijdorpplein in Barendrecht

0

Metrohm Nederland B.V. vestigt zich in het vrijstaande kantoorgebouw aan het Bijdorpplein 13-15 in Barendrecht. Het kantoorgebouw van totaal ca. 700 m² is de afgelopen maanden volledig verbouwd en naar wens van huurder opgeleverd.

Metrohm Nederland is een verkoop- en service-organisatie voor Metrohm laboratorium instrumenten, Applikon Proces Analyzers, Cole-Parmer lab benodigdheden, Masterflex pompen, Van London elektroden en Autolab Electrochemie. De diensten richten zich op Applicatie en Support, Training en Opleiding en Technische Service.

Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs trad op namens verhuurder.

 

http://vanvliet.net/Verhuurd-metrohm-nederland-b-v-vestigt-zich-aan-het-bijdorpplein-in-barendrecht/news-236.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?