Grootschalige herontwikkeling Ringweg in Drachten

0

Infra Facilitair B.V. heeft de bedrijfsruimte aan de Ringweg 5 in Drachten verkocht aan een zorgontwikkelaar. Het object is circa 1.925 m² groot en bestaat uit circa 1.525 m² bedrijfsruimte en circa 400 m² kantoorruimte.

De bedrijfsruimte was in gebruik als opleidingsinstituut voor studenten in de infra-branche en zal worden herontwikkeld tot een grootschalig zorgcomplex van circa 30 zelfstandige wooneenheden. De zijn koper en de uiteindelijke zorgafnemer zijn een langjarige verbintenis overeengekomen.

De verkoper werd bij deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/grootschalige-herontwikkeling-ringweg-in-drachten/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?