Rockspring verkoopt Light Industrial Portefeuille in Dordrecht en Rotterdam

0

Rockspring heeft een light industrial portefeuille verkocht aan M7. De portefeuille bestaat uit de bedrijfsgebouwen North West Trade Park en Global Trade Parc in Rotterdam en het pand van Intersafe in Dordrecht.

De aankoopprijs van de drie gebouwen is meer dan 12 miljoen euro. De bedrijfsgebouwen hebben samen een oppervlakte van ruim 27.000 m² en liggen op bedrijventerrein Rotterdam Noordwest in de buurt van de A13 en A20 en op bedrijventerrein Dordtse Kil 1 in Dordrecht.

De verkoper Rockspring werd begeleid door Colliers International en Loyens & Loeff. De koper M7 werd geadviseerd door JLL en Van Doorne.

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/market-news/2017/07-11-2017-rockspring

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?