Parker Hannifin huurt ca. 640 m² kantoor op Industriepark Kleefse Waard te Arnhem

0

Parker Hannifin heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 640 m² kantoorruimte in gebouw LB op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Parker Hannifin is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van technologieën en systemen op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Het bedrijf ontwerpt al 100 jaar het succes van haar klanten, in een breed scala van gediversifieerde industrie- en ruimtevaartmarkten. Naast Allego, Qing Groep en KplusV is Parker inmiddels de 4e huurder van het bijzondere industriële gebouw.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde IPKW Facility Services bij het tot stand komen van deze transactie. DK Makelaars is collegiaal betrokken bij IPKW.

 

https://stmakelaars.nl/arnhem/actueel/parker-hannifin-huurt-circa-640-m2-kantoor-op-industriepark-kleefse-waard-te-arnhem

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?