Nova Capital koopt winkelcentrum Tuinzigt in Breda

0

Vastgoedfondsbeheerder Nova Capital heeft winkelcentrum Tuinzigt in Breda gekocht. Verkoper is Dam Rood, een particuliere belegger. Dit wijkwinkelcentrum, gericht op dagelijkse voorzieningen, ligt centraal in woonwijk Tuinzigt ten westen van de singel tussen Breda Centrum, Westerpark en woonboulevard Steenakker. Het verzorgingsgebied omvat ruim 37.000 inwoners binnen een straal van twee kilometer. In het winkelcentrum zijn vijftien winkels gevestigd, met een totale oppervlakte van circa 3.850 m² .

Het winkelcentrum is geheel verhuurd aan een combinatie van landelijke ketens en lokale retailers waaronder Jumbo Supermarkten, Wibra en Etos

Nova Capital heeft het winkelcentrum ondergebracht in een nieuw besloten vastgoedfonds Tuinzigt CV en is in deze transactie geadviseerd door winkelmakelaar Retail Capital en Berger Notariaat. Cushman & Wakefield begeleidde de verkoop namens verkoper Dam Rood.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/11/nova-capital-koopt-winkelcentrum-tuinzigt-in-breda/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?