JLL rapporteert sterk derde kwartaal 2017

0

JLL maakte gisteren zijn resultaten bekend over het derde kwartaal van 2017. In het derde kwartaal van 2017 is de wereldwijde omzet gegroeid naar 1,9 miljard. Dat is een groei van 14% ten opzichte van een jaar eerder. De gecorrigeerde winst per aandeel bedroeg $1,96.

Reynout Vroegop, COO/CFO JLL Nederland: “EMEA leverde in het derde kwartaal een substantiële bijdrage aan de wereldwijde omzetgroei van de groep. De groei werd veroorzaakt door een combinatie van organische groei in verschillende business lines en daarnaast een grote overname in UK. Ik ben tevreden met de ontwikkeling van de resultaten van de Nederlandse organisatie. Het derde kwartaal van dit jaar laat een sterke groei zien ten opzichte van een jaar eerder. Dit geldt voor onze volledige dienstverlening en met name Capital Markets. Door onze positie in de markt profiteren wij ten volle van de goede marktomstandigheden. In het derde kwartaal hebben wij eveneens ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam in gebruik genomen. Met het momentum dat we daarmee creëren zijn wij klaar voor de volgende fase.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/967/jll-rapporteert-sterk-derde-kwartaal-van-2017

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?