Goud Uberconnected huurt 1.004 m² kantoorruimte in Amsterdam

0

Per 1 februari 2018 huurt Goud Uberconnected het zelfstandig kantoorgebouw gelegen aan het Surinameplein 118 in Amsterdam. Het totale gehuurde bestaat uit 1.004 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 1ste verdieping met 3 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling op eigen terrein.

Goud Uberconnected is begin april 2016 ontstaan vanuit een fusie van merkactivatiebureau Goud Activatie en social mediabureau Uberconnected. Het nieuwe social media- en merkactivatiebureau kent een bezetting van bijna 90 medewerkers en werkt onder andere voor Coop, Delta Lloyd, Klaverblad, KPN, Unilever, Kia, Hyundai, Hallmark en Grolsch. Een deel van de medewerkers is overigens gedetacheerd bij klanten.

Het zelfstandig kantoorgebouw bestaat uit twee bouwlagen met een dakterras. Het betreft een voormalig politiebureau dat zal worden getransformeerd tot een creatieve kantoorruimte. Het gebouw biedt uitzicht op de Postjeswetering en het Rembrandtpark. Gezien de ligging aan de op-/afrit van de A10 en de bus- en tramlijnen richting Amsterdam Zuid, Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal op steenworp afstand, is het gebouw uitstekend bereikbaar.

Goud Uberconnected werd geadviseerd door Spring Real Estate. Verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?