Vier nieuwe huurders voor The Bridge in Den Haag

0

Cromwell Property Group heeft vier nieuwe huurcontracten getekend in kantoorgebouw The Bridge in Den Haag voor een totaal metrage van 1.974 m².

Creditsafe Nederland tekende voor 1.079 m²; Functional 45 The Hague huurde 208 m²; Verwey Vastgoed huurde 282 m² en Maandag Interim Professionals tekende voor 405 m². Zittende huurders zijn onder andere bekende bedrijven als Regus, PME en Stichting Halt. Er zijn nog een aantal units beschikbaar: www.thebridgeoffices.nl.

The Bridge heeft 8.145 m² kantoorruimte, verdeeld over twee vleugels met elk acht verdiepingen. The Bridge staat in het Beatrixkwartier, een van de populairste kantorenlocaties in Den Haag, en biedt een unieke combinatie van hoogwaardige kantoorruimte met uitstekende toegang tot lokale vervoersverbindingen en voorzieningen waar personeel tegenwoordig om vraagt.

Richard den Hartigh, Head of Asset Management, Benelux van Cromwell Property Group in Europa, licht toe: “Eén van de belangrijkste doelen bij de renovatie van The Bridge was het optimaliseren van het gebouw en het verbeteren van de duurzaamheid. Dit biedt gebruikers specifieke voordelen. Sinds de renovatie vorig jaar hebben alle huurders hun contract verlengd, en mochten we een aantal nieuwe huurders verwelkomen. Deze overeenkomsten met vier nieuwe huurders zijn opnieuw een uitstekend resultaat voor onze investeerders.”

Creditsafe werd geadviseerd door Area Occupier Solutions. Functional 45 en Maandag Interim Professionals werden geadviseerd door Parc Makelaars.

 

https://www.cromwellpropertygroup.nl/nieuws/vier-nieuwe-huurders-voor-the-bridge-in-den-haag

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?