Officiële eerste paal voor nieuw DSP kantoor en werkplaats op de site van DSM is geboord

0

Op donderdag 2 november 2017 is de officiële eerste paal voor het nieuwe kantoor en werkplaats van DSM Sinochem Pharmaceuticals (DSP) feestelijk gevierd.

Op de DSM site in Delft hebben Frans Vlaar (Vice President DSP Europa/America) en Durk van Loon (commercieel directeur Heembouw Kantoren) het startsein gegeven voor de nieuwbouw en is hierop getoost. De funderingspalen worden geboord in plaats van geheid. Er is gekozen voor deze trillingsarme manier van funderen in verband met de bebouwing in de directe omgeving.

DSP is een joint venture van DSM en Sinochem Group, en gaat op het DSM terrein in Delft een nieuw kantoor realiseren. DSP in Delft is een van ’s werelds grootste fabrieken voor werkzame stoffen in duurzame antibiotica. In het nieuwe gebouw wordt echter geen productiefaciliteit gerealiseerd. Het gebouw van 2.850 m2 gaat kantoren, een werkplaats en een magazijn bevatten.

Heembouw Kantoren gaat het complex realiseren naar een ontwerp van Bonnemayer Architecten. Habeon Architecten heeft het ontwerp bouwkundig uitgewerkt. Het complex wordt begin mei 2018 opgeleverd.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2017/november/officiële-eerste-paal-voor-nieuw-dsp-kantoor-en-werkplaats-op-de-site-van-dsm-is-geboord/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?