Publicis One breidt uit in Adammium gebouw, Amsterdam

0

Publicis One heeft de huurovereenkomst uitgebreid en verlengd aan de Joop Geesinkweg 201-222, ook wel bekend als het Adammium gebouw. De nieuwe overeenkomst omvat circa 4.600 vierkante meter en 50 parkeerplaatsen. De totale omvang van het Adammium complex is 8.600 m² en is als gevolg van deze uitbreiding volledig verhuurd.

Het lokale asset management team van verhuurder werd in de onderhandelingen bijgestaan door Savills en property manager BNP Paribas Real Estate. Huurder Publicis werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Astrid Furlan, CFO Publicis One Nederland: “Adammium is gunstig gelegen en was voor een deel van onze labels al een fijne werkplek. We zien er naar uit dat we binnenkort, na een verbouwing, eindelijk met al onze ruim 400 medewerkers in één gebouw kunnen samenwerken”.

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/224245-0/11/2017/publicis-one-breidt-uit-in-adammium-gebouw–amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?