Maarsen Groep verkoopt Residence Wisseloord aan Daelmans Vastgoed

0

Maarsen Groep heeft Résidence Wisseloord in Hilversum verkocht. Het complex bestaat uit acht parkvilla’s met in totaal 87 hoogwaardige appartementen en een ondergelegen parkeergarage. De appartementen liggen op Landgoed Wisseloord in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Hilversum. Koper is Daelmans Vastgoed. Capital Value begeleidde Maarsen Groep bij de verkoop, de juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Loyens & Loeff.

Monique Maarsen, algemeen directeur Maarsen Groep: “Deze verkoop is een strategische keuze op basis van onze jaarlijkse investeringsanalyse, het ‘momentum in de markt’, waarde-optimalisatie en onze nieuwe ontwikkelingsprojecten in de randstad.”

Jeroen Gorissen portefeuille manager van Daelmans Vastgoed: “Deze high end aankoop past perfect in onze strategie om de portefeuille verder duurzaam uit te breiden en te verjongen”.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: “Het betrof een uniek project met een prachtige ligging en zeer luxe appartementen. Veel beleggers toonden interesse en hebben een bieding uitgebracht. We zien een duidelijke toename van de interesse onder beleggers voor hoogwaardige appartementen.”

 

http://www.capitalvalue.nl/nl/nieuws/maarsen-groep-verkoopt-residence-wisseloord-aan-daelmans-vastgoed?news_id=450

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?