Landelijke dekking CBRE met kantoor in Zwolle

0

Vastgoedadviseur CBRE breidt haar full service dienstverlening uit in Noordoost-Nederland. Met de komst van een nieuw regiokantoor in Zwolle is de vastgoedadviseur nog beter in staat om haar cliënten in heel Nederland te bedienen. CBRE is al gevestigd in Amsterdam (hoofdkantoor), Schiphol-Rijk, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Alwin Rijpstra leidt nieuwe team in Zwolle
Vanuit Zwolle zal een integraal opererend team opdrachtgevers adviseren over hun vastgoed- en huisvestingvraagstukken. De aansturing van het nieuwe team, dat eind van dit jaar volledig operationeel zal zijn, komt in handen van Alwin Rijpstra (35). Hij wordt de commerciële spil voor de markt in Noordoost-Nederland, waarbij hij nauw samen zal werken met specialisten uit de verschillende vastgoeddisciplines. CBRE maakt bij de start gebruik van een flexibel kantoorconcept. Op termijn zal een vaste kantoorlocatie in Zwolle betrokken worden.

Alwin Rijpstra heeft ruime ervaring in de vastgoedsector. De afgelopen vier jaar was hij werkzaam als Senior Consultant in de regio Oost-Nederland bij Cushman & Wakefield. Hiervoor werkte hij onder andere bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars te Arnhem en Bieze Makelaarste Apeldoorn.

Naast Rijpstra is ook Marco Vermeer (37) aangetrokken door CBRE voor de regio Noordoost-Nederland. Hij zal zich richten op de advies- en transactiediensten op de aan- en verhuurmarkt. Vermeer is eveneens afkomstig van Cushman & Wakefield waar hij meerdere functies heeft vervuld. In zijn laatste functie was hij werkzaam als Senior Consultant Occupier Services. Hiervoor werkte Vermeer bij onder meer Procore, CVO en Tebodin.

Net als in Zuid-Nederland waar we recent een kantoor in Eindhoven hebben geopend, zien we ook in Noordoost-Nederland een toenemende behoefte aan integrale vastgoedexpertise. Dit geldt zowel voor beleggers als eindgebruikers. We zijn blij dat we met Alwin als aanvoerder en Marco als ervaren speler in de markt gaan starten. Een sterk duo, met veel expertise én kennis van de regio.
Rudolf de Boer, Managing Director CBRE

 

http://nieuws.cbre.nl/landelijke-dekking-cbre-met-kantoor-in-zwolle/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?