Popal Fietsen koopt voormalig distributiecentrum Michelin in Drunen

0

Popal Fietsen koopt voormalig distributiecentrum Michelin in Drunen Op bedrijventerrein Groenewoud is recent een grootschalig distributiecentrum verkocht aan fietsenproducent en -handel Popal. Het gaat om het voormalig distributiecentrum van Michelin aan de Huub van Doorneweg 2 / Thomas Edisonweg 48 in Drunen. Het complex bestaat uit ca. 15.200 m² bedrijfshal en ca. 2.500 m² kantoor, gelegen op een perceel van 3,6 hectare.

Fietsenleverancier Popal Fietsen is gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht – waar het verkoopkantoor zal blijven – en groeit de afgelopen jaren sterk. Zo sterk dat ze uit hun jasje zijn gegroeid en op zoek moesten naar een ruimere locatie. De distributie- en magazijnfunctie wordt daarom verplaatst naar Drunen en die locatie zal het centrum worden van de nationale en internationale verkoop van de Hollandse Popal fietsen. Een deel van de kantoorruimte in het pand is verhuurd.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar Michelin.

 

https://www.rspmakelaars.nl/news/370/popal-fietsen-koopt-voormalig-distributiecentrum-michelin-in-drunen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?