Hurks groep verkoopt beide bouwcenters aan directeur

0

Hurks groep verkoopt Bouwcenter Centen en Bouwcenter Van Hoppe aan directeur Arjan Ahout. Arjan is als directeur al jarenlang de drijvende kracht achter de beide Bouwcenters. Arjan is blij met deze stap en wil samen met zijn medewerkers de Bouwcenters in de traditie en cultuur van Hurks voortzetten. Hurks heeft alle vertrouwen in deze overname met Arjan als nieuwe eigenaar. Hurks vertrouwt erop dat Hurks bouw & vastgoedontwikkeling en Hurks onderhoud & retail de goede relatie met de bouwcenters blijven voortzetten.

Toekomst Hurks bouw & vastgoedontwikkeling
Na de eerdere verkoop van de Hurks prefabbeton activiteiten betekent dit dat Hurks, zoals eerder gemeld, verder gaat met de kernactiviteit waar het allemaal mee begon: bouwen en ontwikkelen in Nederland. De aandeelhouders en Raad van Commissarissen hebben er het volste vertrouwen in dat de onderneming dankzij de inzet van alle medewerkers onder leiding van de directie en het managementteam een mooie toekomst tegemoet gaat.

 

http://www.hurks.nl/nl/over-ons/nieuws/Hurks-groep-verkoopt-beide-bouwcenters-aan-directeur

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?