Schaap en Citroen verlengt huur in Utrecht en Groningen

0

Schaap en Citroen heeft de huurovereenkomst voor de winkels in het centrum van Utrecht en Groningen langjarig verlengd. De winkel in Utrecht is gelegen aan de Steenweg 65 en heeft een vloeroppervlak van circa 145 m² op de begane grond en circa 150 m² in de kelder. In Groningen heeft Schaap en Citroen een vestiging aan de Herestraat 60 met een vloeroppervlak van 185 m² op de begane grond en circa 130 m² in de kelder.

De winkelpanden in Utrecht en Groningen zijn beleggingen van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Cushman & Wakefield heeft namens de verhuurder, a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, succesvol de onderhandelingen afgerond voor deze huurverlengingen. Schaap en Citroen werd in dit proces bijgestaan door City Real Estate.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/schaap-en-citroen-verlengt-huur-in-utrecht-en-groningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?