MVGM neemt Actys Wonen en Actys VvE over

0

Dé vastgoedregisseur MVGM neemt per 1 november 2017 het volledige eigendom over van Actys Wonen en Actys VvE. Zowel Actys als MVGM zijn grote spelers in vastgoedbeheer en verhuur, door de overname versterkt MVGM de positie als marktleider in residentieel vastgoed.

Actys herkent focus op kwaliteit en innovatie
Met een ruime historie van 65 jaar onderscheidt Actys zich als veelzijdige vastgoedbeheerder. Actys beheert circa 20.000 woningen en parkeerplaatsen en verzorgt ruim 4.000 woningverhuringen per jaar, daarnaast beheert Actys circa 200 VvE’s. Met het hoofdkantoor in Arnhem en 6 vestigingen bedienen 100 medewerkers zowel institutionele- als particuliere beleggers.

Klaartje Snieders en Birgitte van Haaren van verkopend aandeelhouder BQLR over de overname: “Actys heeft in de afgelopen jaren een professionalisering doorgemaakt met een focus op het optimaliseren van het direct rendement van haar opdrachtgevers. We herkennen bij MVGM veel in de focus op kwaliteit en innovatie en we willen met deze gedeelde gedrevenheid de meerwaarde voor onze opdrachtgevers vergroten.”

Geïntegreerde benadering vanuit verschillende specialisaties
MVGM is actief als de grootste vastgoeddienstverlener van Nederland met nu ruim 600 medewerkers actief vanuit 20 kantoren. Naast het beheren van residentieel vastgoed en VvE’s is MVGM gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van beheer voor 3 miljoen vierkante meter commercieel onroerend goed, vastgoedtaxaties en de koop-, verkoop en aan- of verhuur. MVGM biedt een geïntegreerde benadering met nationale en internationale ervaring, met kennis van lokale ontwikkelingen.

Met gebundelde krachten verder voor de opdrachtgevers
Door de bundeling van krachten zal de bestaande beheerportefeuille van MVGM – met 60.000 huurwoningen, ruim 9.000 woningverhuringen per jaar en 3.000 VvE’s – fors uitbreiden. Eddy Smit, algemeen directeur en medeaandeelhouder van MVGM Holding over de overname: “De overname van Actys past heel goed in de groeiambitie van MVGM. Wij zullen in de komende periode fors blijven investeren in nieuwe en innovatieve vormen van dienstverlening, tegelijkertijd spelen we in op de veranderende wet- en regelgeving. Als aantrekkelijke werkgever bieden we ons groeiende team kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Een mooi voorbeeld hiervan is MVGM University waarin wij medewerkers opleiden met cursussen, lezingen en traineeships.”

 

Bron.

Share.

Comments are closed.