Flexizone​ ​verhuurt​ ​industrial​ ​workbox​ ​aan​ ​Orsatel​ ​Telecom​ ​BV

0

Flexizone verhuurt ca. 250 m² bedrijfsruimte aan De Limiet 13-15 in Vianen aan Orsatel Telecom BV. De bedrijfsruimte is onderdeel van Handelscentrum Vianen. Handelscentrum Vianen is gelegen op het bedrijventerrein De Biezen in Vianen tegenover de Makro, nabij de op- en afrit van de rijkswegen A2 en A27.

In Handelscentrum Vianen is het succesvolle full-service concept Flexizone uitgerold. Flexizone verhuurt binnen het gebouw zowel kant-en-klare industrial workboxen, workboxen, kantoren en opslagruimtes als traditionele multifunctionele ruimte tot 6.000 m².

Orsatel Telecom BV is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van betrouwbare en goed werkende netwerkbekabeling aan voor telecomaanbieders, installateurs en MKB. Vanwege ons nieuwe VSDL2 werkpakket, waarbij we met nieuwe technologie werken aan het upgraden van een bestaand kopernetwerk naar een hogere bandbreedte, zochten wij een nieuw pand. Deze nieuw gehuurde bedrijfslocatie in Vianen is zeer geschikt vanwege de ruime en centrale ligging.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?