Spirit Biologisch Eten & Drinken huurt Mariniersweg 39-41 te Rotterdam

0

Spirit Biologisch Eten & Drinken huurt de voormalige winkel van Coop aan de Mariniersweg, bestaande uit ca. 318 m² winkelruimte op de begane grond, ca. 110 m² entresol, alsmede ca. 202 m² kelderruimte.

‘Spirit’ is een onderdeel van ‘De Groene Passage’. ‘De Groene Passage’ is al 20 jaar lang dé one-stop-shop voor bewuste shoppers en bestaat inmiddels uit zeven enthousiaste winkeliers – Gimsel, Van Binnen, Aditi, De Groene Weg, Spirit, Wereldwinkel en Gimsel Academy – die samenwerken in een vereniging die staat voor duurzaam fairtrade en groen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de transactie namens de verhuurder.

 

http://ooms.com/Nieuws/91366/Mariniersweg-39-41-te-Rotterdam.html#.WfbTQIHWzrc

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?