Panalpina huurt in Oude Meer

0

De Panalpina Group heeft een huurovereenkomst getekend met de Standard Life Investments Europe Real Estate Club L.P. III voor de huur van een distributiecentrum (DC) op het Fokker Logistics Park in Oude meer. De DC omvat een oppervlak van 6.157 m2 bedrijfsruimte en 695 m2 kantoorruimte inclusief twintig parkeerplaatsen op het terrein.

Voor Panalpina is het distributiecentrum uitstekend gelegen in de directe nabijheid van een ander DC van Panalpina. Het DC wordt geopend om te voldoen aan de groeiende vraag naar logistieke dienstverlening in Nederland.

Panalpina is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van supplychainoplossingen. Het bedrijf combineert luchtvracht, zeevracht en logistieke en manufacturing services om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor diverse industrieën te leveren. De Panalpina Group heeft een wereldwijd netwerk met ongeveer 500 vestigingen in meer dan 70 landen en telt circa 14.500 medewerkers en partnerorganisaties in 100 landen.

De Standard Life Investments European Real Estate Club L.P. III is in deze transactie geadviseerd door Industrial Real Estate Partners. Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/panalpina-huurt-in-oude-meer/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?