Cristofori gebouw trekt nieuwe huurders aan

0

Het monumentale grachtenpand Cristofori in de Amsterdamse Negen Straatjes is door Van der Vorm Vastgoed volledig verhuurd. De eigenaar heeft het gebouw aan de Prinsengracht 581-583 in 2015 verworven en sindsdien de kantoorruimte een flinke upgrade gegeven. Nieuwe huurders in het gebouw zijn IMA (Influencer Martketing Agency) (circa 420 m²), Aminnovation (circa 100 m²) en retailer Verse, (circa 145 m²). Met FUGA/Independent IP is een uitbreiding van circa 210 m² op het bestaande huurcontract overeengekomen. In totaal huurt FUGA/Independent IP circa 615 m². Hiermee is het gebouw volledig verhuurd.

Het Cristofori gebouw aan de Prinsengracht in Amsterdam is al meer dan veertig jaar een inspirerende locatie voor musici, cultuurliefhebbers en creatieve ondernemers. Het uit twee gekoppelde grachtenpanden bestaande gebouw telt zes lagen met een totaal verhuurbaar oppervlak van bijna 2.300 m². Het ligt op een bruisende locatie nabij de Jordaan.

DRS Makelaars en CBRE zijn namens de eigenaar betrokken als verhuuradviseurs.

 

http://nieuws.cbre.nl/cristofori-gebouw-trekt-nieuwe-huurders-aan/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?