AEW Europe verhuurt circa 1.301 m² kantoorruimte in het Coengebouw Amsterdam

0

AEW Europe heeft twee units in het Coengebouw verhuurd aan Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. en Böhler Uddeholm B.V.

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. (de duurzame schadeverzekeraar) huurt circa 670 m² op de begane grond en 1ste verdieping, alsmede 15 parkeerplaatsen.

Böhler Uddeholm B.V. (de grootste aanbieder van hoogwaardige, speciale staalsoorten voor onder andere de luchtvaart- en olie- gasindustrie) huurt circa 631 m² kantoorruimte gelegen op de 8ste verdieping en 12 parkeerplaatsen.

Het Coengebouw is een hoogwaardig en tijdloos ‘multi-tenant’ kantoorgebouw gelegen aan Kabelweg 37 te Amsterdam. Het Coengebouw combineert de faciliteiten van een ruim opgezet multi-tenant gebouw met het boutique gevoel van een creatieve industriële locatie.

Het Coengebouw ligt direct aan de afslag van de A10 en op loopafstand van Station Sloterdijk, waardoor het zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Böhler Uddeholm werd bij deze transactie begeleid door BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. Ansvar werd begeleid door Vastgoed Resultancy. AEW Europe werd bij beide transacties begeleid door Spring Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?