Borghese Logistics slaat eerste paal geslagen nieuwe e-commerce distributiecentrum HelloFresh

0

Eind september 2017 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe e-commerce distributiecentrum van HelloFresh dat wordt gebouwd op het bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk. Het project bestaat uit 19.436 m² bedrijfsruimte, 1.424 m² kantoor en 133 autoparkeerplaatsen. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden in Q2 van 2018. Op dit bedrijventerrein zij ook Mediq, Aldi, Drake-Farrell, Hoogvliet, ThermoFisher, Cemex Trescon, Rexel en MRC Global gevestigd. De locatie ligt te midden van de vier grootste steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) en diverse uitvalswegen zoals de A4, A12, A13 en A20.

Bij het ontwerp van het e-commerce distributiecentrum is veel aandacht besteed aan het verminderen van de effecten van de toekomstige activiteiten op de omgeving en het milieu. Het distributiecentrum wordt geleverd met een BREEAM**** Excellent certificaat. En, als onderdeel van de Food & Beverage sector, voldoet het distributiecentrum van HelloFresh aan de specifieke eisen die gelden voor de opslag van verse goederen.

Cushman & Wakefield heeft de totstandkoming van de ontwikkeling begeleid.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/borghese-logistics-slaat-eerste-paal-distributecentrum-hellofresh/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?