Vidii betreedt woningmarkt met digitale verhuurtool

0

Verwerken van de huurmutaties gebeurt volledig digitaal.

Het ontstaan van Vidii komt voort uit een samenwerking tussen Omniboxx (vastgoed software) en Bakkers | Hommen Waerdevast (vastgoedontwikkelingen en -beleggingen).

De software is volledig autonoom, web based, ontzorgt en maakt verhuurprocessen efficiënt. Woningzoekende kunnen met Vidii op een smartphone, tablet of laptop hun woning naar keuze uitzoeken, reserveren en contracteren. Een nieuwbouwproject, bestaand appartement complex of een los aantal woningen kunnen via een eigen projectwebsite worden gepubliceerd. De kandidaat huurder doorloopt de stappen van inschrijving, uploaden van benodigde documenten tot en met het tekenen van het huurcontract, geheel digitaal (front-end). En back-end wordt het geïntegreerde vastgoedmanagement systeem direct gevuld met de gegevens die de kandidaat huurder upload.

Het gehele verhuurproces bestaat uit 4 eenvoudige stappen: van het zoeken van de woning, het nemen van een optie, het aanleveren van alle relevante informatie tot en met het ondertekenen van het huurcontract.

Vidii is er voor verhuurders zoals vastgoedmanagers, beleggers, projectontwikkelaars en woningcorporaties die het verhuurproces innovatief en efficiënt willen automatiseren.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?