RMMBR nieuwe huurder kantoor Europlaza in Amsterdam

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst gesloten met RMMBR BV voor 438 m² in kantoorgebouw Europlaza aan de Hoogoorddreef 54-58 in Amsterdam.

RMMBR ontwerpt, bouwt en levert online leeroplossingen. Ze maken maatwerk leeroplossingen voor bedrijven uit verschillende branches van retail, offshore tot banking. RMMBR werkt aan thema’s zoals onboarding, compliance, performance support tot change vraagstukken. RMMBR werkt momenteel onder andere voor VodafoneZiggo, Heineken global, ING, Arcadis, Stedin, Ministerie van Defensie, Scotch&Soda.

RMMBR B.V. werd geadviseerd door Savills. Adviseur van a.s.r. vastgoed vermogensbeheer bij deze transactie was P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars welke het kantoorgebouw in collegiale verhuur heeft met CBRE.

 

https://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2017/10/rmmbr-nieuwe-huurder-kantoor-europlaza-in-amsterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?