Maatschap PKF Wallast verhuist naar prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

0

Maatschap PKF Wallast heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 1.584 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 4e, 5e en 6e etage in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast met een focus op het adviseren van middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?