Aquamar Vastgoed verkoopt winkelruimte in ‘s-Heerenberg

0

Aquamar Vastgoed heeft een object aan de Plantsoensingel Midden 4 in ’s-Heerenberg verkocht aan een particuliere belegger. Het verkochte bestaat uit circa 1.508 m² winkelruimte en circa 185 m² bedrijfsruimte.

Het object is langjarig verhuurd aan Coop Supermarkten. Deze supermarktketen is in 1981 begonnen als coöperatie in Zaandam en hanteert drie formules: buurt- en dorpssupermarkten met de naam CoopCompact, supermarkten met de naam Coop en de grotere winkels genaamd Supercoop.

De koper werd bij deze transactie begeleid door Doldersum Vastgoed en de verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/aquamar-vastgoed-verkoopt-winkelruimte-in-s-heerenberg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?