Opnieuw uitbreiding creatieve en innovatieve concepten in het Groot Handelsgebouw

0

Het Groot Handelsgebouw kondigt in het vierde kwartaal van 2017 twee toonaangevende uitbreidingen aan. Cambridge Innovation Centre (CIC) en Kleinhandel groeien beiden naar ruim 8.000 m² flexibele kantoorruimte. Hiermee biedt het Groot Handelsgebouw naast het reguliere aanbod, steeds meer ruimte aan creatief en innovatief ondernemerschap. In totaal gaat het nu om meer dan 16% van het verhuurbaar oppervlak.

CIC groeit in de tweede fase van ongeveer 4.800 m² naar bijna 8.300 m² flexibele kantoorruimte voor startups, investeerders en innovatieve corporates. Kleinhandel, de co-working space voor creatieve ondernemers, groeit in de zesde fase van ongeveer 6.400 m² naar bijna 8.400 m².

Marius Meurs, directeur Groothandelsgebouwen N.V.: “Met deze succesvolle concepten weten wij nieuwe bedrijven naar Rotterdam te trekken en zo de innovatiekracht van de stad te vergroten. In combinatie met onze reguliere huurders hebben wij een interessant, op de toekomst gericht netwerk samengebracht.’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?