Autobedrijf Ruesink vestigt zich in Hengelo

0

Autobedrijf Ruesink heeft het bedrijfspand aan de Amarilstraat 6-14 in Hengelo gekocht. Het gehele pand wordt gerestyled tot een moderne Citroën-showroom, werkplaats en een DS-Store voor heel Twente. Het object heeft een oppervlakte van circa 2.775 m² en ligt op een uitstekende zichtlocatie vanaf de Diamantstraat.

Autobedrijf Ruesink bestaat ruim 50 jaar en heeft vestigingen in Enschede, Ruurlo, Zutphen en Doetinchem. Door netwerkveranderingen die Citroën heeft doorgevoerd, bedient Autobedrijf Ruesink als Citroën-dealer de gehele Achterhoek en Twente. Hun verzorgingsgebied is hiermee substantieel uitgebreid.

Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens één van de fondsen van M7.

 

https://www.boersenlem.nl/nieuws/autobedrijf-ruesink

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?