JBT Food & Diary Systems huurt kantoorruimte in het Westelijk Havengebied

0

JBT Food & Diary Systems heeft met Atrium Management, verhuurder van de kantoorruimte aan de Deccaweg 32, een langjarig huurcontract afgesloten van tien jaar.

De toonaangevende leverancier op het gebied van technologieën voor de voedingsindustrie heeft de beschikking over circa 4.950 m² bedrijfshal, circa 1.900 m² technisch centrum en circa 3.050 m² kantoorruimte met bijbehorend buitenterrein van het gehele gebouw.

Het kantoorgebouw is gevestigd in het Westelijk Havengebied op het bedrijventerrein Wespoort, in de buurt van Sloterdijk. Westpoort is het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland en de vierde haven van West-Europa. Het gebied straalt veel internationale allure uit. Daarnaast is het kantoorgebouw centraal gelegen nabij het station Amsterdam Sloterdijk en de A10, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

JBT Food & Diary Systems werd bij deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?