Nederlandse start-up Storage Share aan de slag voor internationale vastgoedpartij MSeven

0

Storage Share, het platform dat vragers en aanbieders van opslagruimte met elkaar verbindt, breidt haar portfolio uit met leegstaande kantoren van MSeven. MSeven is een toonaangevende speler op de Europese vastgoedmarkt. Beginnend in Hoofddorp en Oude Meer wordt de samenwerking uitgebreid naar de overige panden in de Nederlandse portefeuille.

“Wij zien dat steeds meer grote vastgoedfondsen voor onze dienstverlening kiezen”, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. “Met een relatief lage investering kunnen wij met leegstaande gebouwen of ruimtes direct rendement maken voor de eigenaar. We richten ons met name op leegstaande kantoren die we na een kleine aanpassing zelfstandig toegankelijk kunnen maken voor de huurders.”

Martijn Adelaar, assetmanager bij MSeven: “Bij een vorige werkgever werkte ik ook samen met Storage Share. Ik heb gezien welke extra opbrengsten hun platform voor ons weet te generen. Daarom heb ik opnieuw gekozen voor samenwerking met dit jonge bedrijf.”

Storm met aanvragen
In eerste instantie heeft Storage Share twee panden van MSeven in portefeuille; in Hoofddorp en Oude Meer. “Het pand in Hoofddorp is een treffend voorbeeld van waar onze kracht ligt”, geeft Doorten aan. Het gaat om leegstaande kantoorruimten op de eerste en tweede verdieping bij een verder goed verhuurde bedrijfshal. De afsluitbare kantoorkamers zijn voorzien van unieke cilindersloten. “Nadat we de ruimten op ons platform hadden geplaatst, liep het vanaf dag één storm met aanvragen.”

Storage Share richt zich op particulieren en bedrijven die voor kortere of langere tijd opslagruimte zoeken. “Wij geven leegstaand vastgoed een nieuwe tijdelijke invulling. Door onze specifieke marketing en kennis van de doelgroep weten we onze ruimtes snel vol te krijgen.”

Full service of lead generation
Storage Share is meer dan een platform dat vraag en aanbod koppelt. Het bedrijf handelt huurverzoeken af, verzorgt de contracten en doet het debiteurenbeheer. Momenteel worden leegstaande kantoren voor Annexum, Camelot Europe en Merin verhuurd. Daarbij kiezen de meeste vastgoedpartijen voor totale ontzorging. Doorten: “Maar als een vastgoedpartij toch liever alles zelf in de hand houdt, is het ook mogelijk Storage Share in te schakelen voor alleen lead generation.”

Share.

Comments are closed.