Cendris vestigt zich op bedrijventerrein Kranenburg in Groningen

0

Cendris, het klantcontactcenter van PostNL, huurt circa 1.250 m² kantoorruimte aan de Eemsgolaan 1-3 in Groningen. De ruimte beschikt onder andere over een gemeenschappelijk bedrijfsrestaurant en een ontvangst-/vergaderruimte.

Het hoogwaardige kantoorgebouw van 9.700 m² ligt op een zichtlocatie aan de A7, en is een van de grootste complexen op bedrijventerrein Kranenburg. Medegebruikers zijn onder andere TNO, CGI, PostNL en SNS Bank. Het gebouw is eigendom van een Angelsaksische beleggingsgroep. Voor de verhuur is nog circa 500 m² beschikbaar.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, M7 Real Estate, bij deze transactie.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2017/10/cendris-vestigt-zich-op-bedrijventerrein-kranenburg-in-groningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?